Na kvíz budete potřebovat chytrý telefon, nebo tablet a data, protože se hraje on-line. V Řízkárně je wifi připojení, ale pokud se na něho připojí hodně lidí, může se stát, že se rychlost zpomalí a tím pádem budete mít ve výsledku horší čas. ANO – je důležité odpovídat rychle a správně. Odpovědi jsou ve většině případů 4, jen jedna je správná. Systém za každou správnou odpověď přiděluje body. A teď už jak budete hrát.

Nejprve si všichni účastnici vylosují číslo skupiny. Budeme mít 4 skupiny.

Skupina A: 4 ženy + 3 muži

Skupina B: 4 ženy + 3 muži

Skupina C: 4 ženy + 3 muži

Skupina D: 4 ženy + 1 muž

1  kolo – Každá skupina odehraje 2 kvízy (vždy po 5 otázek). Do dalšího kola postoupí 20 soutěžících. Bohužel 6 soutěžících s nejnižším počtem bodů si zahraje už jen o konečné umístění.

2 kolo – 20 soutěžících si opět vylosuje číslo skupiny. Každá skupina odehraje 1 kvíz (10 otázek). Do dašího kola postoupí 16 soutěžících a 4 s nejnižším počtem bodů si zahraje o konečné umístění.

3 kolo – 16 soutěžících se rozdělí do 2 skupin. Každá skupina odehraje 1 kvíz (10 otázek). Do dašího kola postoupí 8 soutěžících a 8 s nejnižším počtem bodů si zahraje o konečné umístění.

4. kolo – 8 soutěžících odehraje 1 kvíz (10 otázek). Do dašího kola postoupí 4 soutěžících a 4 s nejnižším počtem bodů si zahraje o konečné umístění.

Finále – 4 soutěžící odehrají kvíz ( 20 otázek. Vítězem se stane hráč s nejvyšším počtem bodů.